Povezane vijesti
  
Svima skinuta suspenzija – svi igraju

Svima skinuta suspenzija – svi igraju

Ovog vikenda na rasporedu je posljednje kolo u Prvoj međimurskoj ligi te dvije Druge međimurske nogometne lige. Zbog dugovanja čak je 19 klubova suspe...

Najnovije u Sport
Košarkaši Međimurja uvjerljivi u Ivancu

Košarkaši Međimurja uvjerljivi u Ivancu

U 4. kolu košarkaške A - 2 lige sjever Međimurje je gostovalo u Ivancu kod Ivančice. Naša ekipa je slavila s uvjerljivih i okruglih dvadeset koševa vi...

Nogomet: Susret Vučetinca i općinske reprezentacije

NK Vučetinec organizira promotivnu utakmicu protiv reprezentacije klubova iz Općine Sveti Juraj na Bregu sastavljenu od igrača iz NK Hajduk Brezje, NK Mali Mihaljevec, NK Venera i NK Zasadbreg.


Sudeći po sastavu ekipa i prošlogodišnjoj takvoj utakmici ovo će biti prava nogometna poslastica nakon završetka prvenstva i svojevrsna pomoć susjednih klubova NK Vučetincu jer će sav prihod biti namijenjen gradnji SRC Rogoznica u Vučetincu.


Utakmica će se odigrati u petak 22. lipnja 2012. na praznik Dana antifašističke borbe s početkom od 15:00 sati na igralištu Venere.


Organizatori nakon utakmice pripremaju i veselicu gdje će sve prisutne zabavljati Mohokos Band. Također, bit će omogućeno gledanje četvrtfinalne utakmice na EURU na videozidu.

Sorry, tvoja verzija web preglednika više nije podržana.

Za pristup portalu, a i zbog sigurnosnih razloga molimo te da nadogradiš svoj preglednik na najnoviju verziju.